U okviru Kart – Moto Centra Ada Huja posluje i kompanija Lion Kart, koja je jedina firma iz Srbije specijalizovana za proizvodnju i sastavljanje trkačkih kartinga.

Lion kart osnovan 21.03.2017. godine, a proistekao je iz procesa dugogodišnjeg planiranja proizvodnje karting šasija svih kategorija. U našoj fabrici postoji plan da proizvodimo šasije svih kategorija, od najmanjih za mlade polaznike, do najvećih za one malo starije i najiskusnije vozače.

Kao i svaka fabrika koja proizvodi proizvode ovoga tipa, i kompanija Lion Kart ima svoj fabrički trkački tim koji pruža fabrici reklamu na trkama, jer svi dobro znamo da trkači voze samo najkvalitetnije materijale – one koji pobeđuju.

Kompanija pred sobom ima jasan cilj – Proizvodnja i prodaja Lion Kart šasija i delova širom Evrope uz tendenciju širenja i na svet. Svesni smo da u našem regionu ne postoje kompanije koje se bave ovom delatnošću i da smo pioniri u ovome.

Tokom sezone 2017. naše kartinge viđaćete na stazama širom Srbije, ali i Evrope, a kada se ne budu vozili, za vas će biti dostupni na Kart – Moto Centru Ada Huja gde ćete ih moći pogledati.